понедельник, 16 апреля 2018 г.

Дизайн кухні 2018
У дизайні кухонь 2018 року важлива функціональність і комфорт, але що не менш важливо - інтер'єр повинен передавати індивідуальність її господині.

Дизайнери в новому сезоні роблять ставку на екологічність і натуральність, а значить, в моді прості чіткі і лаконічні форми, які зроблять візуально будь-яке приміщення просторіше. Тому раджу відмовитися від великої кількості декору і масивної химерною меблів.

В обробці будуть ідеальні натуральний камінь і дерево, скло, метал і кераміка.

Ні в якому разі не раджу економити на вбудованій техніці - по можливості постарайтеся, щоб вона відповідала всім сучасним тенденціям і була максимально багатофункціональної.

Зонування кухні - це дуже важливо, причому зробити його можна використовуючи різні фактури і кольору, світло та оздоблювальні матеріали. Світла, до речі, в кухні повинно бути багато - необхідно як загальне верхнє освітлення, так і додаткове зональне.

Меблі для кухні-2018
Плануючи сучасну кухню, потрібно врахувати що меблів у ній повинно бути по мінімуму - лише те, що дійсно необхідно. І якщо дизайн кухні у вас не в стилі хай-тек, то краще за все підібрати меблі на кухню виключно з натуральних матеріалів.

Для маленьких кухонь рекомендується використовувати трансформуються секції - всілякі карго, висувні корзини і додаткові робочі поверхні, які дозволять вичавити з простору максимум. Ідеальна ергономічні меблі з багатофункціональними системами зберігання.

Якщо є можливість, відмовтеся від навісних шаф - це і виглядає стильно, і значно розвантажує простір. Дуже модні зараз скляні фасади і лаконічні відкриті полиці. Якщо ж верхніх секцій не уникнути, то бажано не використовувати ручки.

Модні кольори для кухні-2018
Що стосується кольору, то керуємося все тими ж критеріями натуральності - ідеальні деревні поверхні, а так само палітра зелених, молочних і кавових тонів. Але не забувайте і про сірій гамі, від перлинно-білого до сіро-графітового.

Здорово виглядає приміщення виконане в одній колірній гамі, але в градації відтінків. Якщо вам захочеться яскравості, то використовуйте її лише як акцент. Пам'ятайте, що тепла колірна гамма надає затишок, але трохи звужується простір, а ось холодні тони навпроти його розширюють!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дизайн кухні 2018 У дизайні кухонь 2018 року важлива функціональність і комфорт, але що не менш важливо - інтер'єр повинен передава...